BARCELONAUTES / SANTA BURG EIXAMPLE - RUBÉN GONZÁLEZ DIRECTOR RESTAURANTE
Published On June 16, 2016 | Barcelona


GASTRONOSFERA: Santa Burg
Published On abril 25, 2014 | Barcelona, Restaurantes


TimeOut Barcelona
Santa 'steakhouse'

La celebrada hamburgueseria de Sants, Santa Burg, acaba d'obrir una nova seu a l'Eisample, a València, 273. Ara bé, no és una rèplica exacta de l'original, sinó que partint de la carn de vaca 'dry aged' ofereix propostes de gavinet i forquilla: com un 'steak' tàrtar de bou o costelles de porc duroc.


cuina.cat
Santa Burg s’instal·la a l’Eixample de Barcelona

L’hamburgueseria del xef Alain Guiard és un restaurant amb personalitat pròpia i aires de ‘steakhouse’ on els amants de la carn troben tot allò que necessiten. Santa Burg va néixer l’any 2011 al barri de Sants-Les Corts de Barcelona i obrirà, pròximament, un nou establiment a l’encreuament entre els carrers València i Pau Claris.

El nou local de l’Eixample no serà una reproducció exacta de l’original, sinó que anirà un pas més enllà: la carn de vaca ‘dry aged’ seguirà essent la protagonista de la cuina d’aquest restaurant, però a partir d’ara també ho farà amb propostes de forquilla i ganivet. D’ara en endavant, Santa Burg donarà valor als migdies amb una fórmula especial que es veurà reflectida a la seva carta. Així, el xef presenta novetats com l’‘steak tartar’, el tendó ‘light’ o el ‘lobster roll’, plats maridables amb còctels d’autor i elaborats amb la millor carn.

Ver noticia

inandoutbarcelona.net
Santa Burg: porque la carne es débil

¿Qué debe contener una hamburguesa para lograr ser “santa” en un paraíso repleto de bocadillos redondos que aspiran a tal designación? El profeta Marc, con una sonrisa perenne, nos descubrió hace poco los secretos de su hamburguesería gourmet de Sants: la Santa Burg.

Ver noticia


bcnfoodieguide.com.com
LAS BURGERS FAVORITAS DE LA CREW DE LA BCN FOODIE GUIDE

Que la crew de la Bcn Foodie Guide es muy de comer, ya lo sabes. Lo que quizás desconozcas es que somos fans acérrimos de las burgers, en todas sus variantes. Por esta razón, seleccionamos NUESTRAS HAMBURGUESAS FAVORITAS DE BARCELONA y las compartimos con vosotros. ¿Hambriento? ¡Sigue leyendo! Te presentamos LAS MEJORES BURGERS DE BARCELONA.

Ver noticia


Granblau.es
Alain Guiard, Campió del Món de Càtering, “m’agrada la cuina fresca, desenfadada i amb producte de temporada”

Alain Guiard (1976) és alhora un xef “carnal” i un home de negocis. És tot equilibri, salta a la vista, ENTRE intel·ligència racional i emocional. El resultat és un esperit inquiet, reflexiu, i constant que viu ara un gran MOMENT.

Ver noticia


Plateselector.com
Santaburg

Su dueño, Alain P. Guiard, que fue ganador del Campeonato Mundial de Catering 2013,a pasado por muchas cocinas entre ellas las del Blanc Mandarin Oriental , a las ordenes de Luc Figueras. A los mandos del Santa Burg tiene a Carlos Yáñez, su jefe de cocina que también trabajo en en el Blanc junto a él- y Marc Martín, el manager. Su fuerza ,vitalidad y amor por el producto hacen de esta hamburguesería una de las mejores en Barcelona.

Ver noticia


Telva.com
Restaurantes sin gluten que adorarás probar

Ver noticia


Runtheworld.es
TOP 5 RESTAURANTES BARCELONA

Ver noticia